ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρό Σούλι Σερρών,
ΤΚ 620 41 Αμφίπολη Ελλάδα

Μ: +30 6906 454496

E: info@alooliveoil.com

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


    Συμπληρώνοντας τα πεδία της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας παρέχω την συγκατάθεση μου για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που χορήγησα με σκοπό την επικοινωνία με το E-shop ALO για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση μου. 
    Έλαβα γνώση ότι το ελεύθερο πεδίο μηνύματος της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας δεν ενδείκνυται για την χορήγηση περαιτέρω δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εμού ή τρίτων.

    Τα στοιχεία επικοινωνίας που παραθέτετε, τηρούνται σε βάση δεδομένων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΓΚΠΔ (GDPR) και κατά την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ALO που θα βρείτε εδώ.

    Ανά πάσα στιγμή δικαιούστε να αποσύρετε την ως άνω συγκατάθεσή. Εάν επιθυμείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, παρακαλούμε αποστείλετε σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotection@alooliveoil.gr ή επιλέξτε το πεδίο unsubscribe που θα σας παρέχεται ως επιλογή σε κάθε αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Εάν σε κάθε περίπτωση δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις, ούτε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα εν γένει επιλέξτε διαγραφή-unsubscribe και εδώ.