ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να εξοφλείτε τις παραγγελίες σας με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR5401710630006063145319386
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙOΥΧΟΥ: ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Παρακαλούμε πάντα να αναφέρετε στο εδάφιο ‘’αιτιολογία’ το ονοματεπώνυμό σας.

Κάθε περίπτωση επιβάρυνσης της συναλλαγής σας με προμήθεια, ή προμήθεια εμβάσματος, ή επιβάρυνσης λόγω επιλογής σας για τραπεζική κατάθεση από διαφορετική τράπεζα και εν γένει κάθε περίπτωση πρόσθετης χρέωσης, επιβαρύνει αποκλειστικά εσάς ως πελάτη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Οι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν όπως περιγράφονται στο παρόν για όλα τα προϊόντα που αγοράζετε μέσω του E-shop μας.

1. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας

Προκειμένου να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: dataprotection@alooliveoil.gr ή καλέστε μας στο τηλέφωνο +302324072273.

Εάν έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας αλλά αυτή δεν έχει παραδοθεί στη μεταφορική εταιρεία ή courier, σας επιστρέφουμε άμεσα τη χρηματική αξία που δαπανήσατε, με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε τη συναλλαγή.

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στη μεταφορική εταιρεία ή την courier, τότε σας επιστρέφουμε τη χρηματική αξία που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την συναλλαγή σας αμέσως μόλις τα προϊόντα επιστρέψουν σε εμάς. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε με κάθε πρόσφορο μέσο για την εξέλιξη της επιστροφής.

Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επιστρέψετε τα προϊόντα που σας παραδόθηκαν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών. Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με κλειστή συσκευασία. Θα πρέπει  επομένως να μην έχετε ανοίξει τα προϊόντα και συγκεκριμένα να μην έχει ανοιχθεί η συσκευασία [ενδεικτικά να μην έχει αφαιρεθεί το καψύλιο (λευκή ταινία) ή το πώμα ασφαλείας]. Συμφωνείτε να φροντίζετε την κατάσταση των προϊόντων που επιστρέφετε από τη στιγμή που παραδοθούν σε εσάς μέχρι τη στιγμή που τα παραδώσετε στη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ή την εταιρεία  courier. Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από τη διεύθυνση που είχατε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία μας έχετε υποδείξει γραπτώς.

Εφόσον το προϊόν δεν έχει ανοιχθεί, μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: dataprotection@alooliveoil.gr ή καλέστε μας στο τηλέφωνο +302324072273 εντός δεκατεσσάρων (14) (περίοδος αναμονής ή προθεσμία υπαναχώρησης) ημερών προκειμένου να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων σας. Εντός του διαστήματος αυτού δεν υποχρεούσθε να αιτιολογήσετε την απόφασή σας. Θα πρέπει να μας επισυνάψετε την απόδειξη της εξόφλησης, το έντυπο παραγγελίας, το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας και το απόκομμα της πιστωτικής κάρτας (εάν έχετε επιλέξει αυτόν τον τρόπο πληρωμής). Μπορείτε να μας ζητήσετε γραπτώς διαφορετικό τρόπο επιστροφής των χρημάτων σας. Μπορείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα με courier, τα δε έξοδα μεταφοράς της επιστροφής θα αναλάβει η εταιρείας μας (έξοδα επιστροφής).

Το αίτημα επιστροφής τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία που μας δηλώνετε το αίτημα επιστροφής των εμπορευμάτων (είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail).

2. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών δυνάμεθα να μην αποδεχτούμε την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής..

3.Εκτός από τα αναφερόμενα στο παρόν, αναγνωρίζουμε και τηρούμε πάντα και υπό οποιαδήποτε συνθήκη όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από το Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, το δίκαιο του καταναλωτή, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων. Οι εθνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς διατάξεις μας δεσμεύουν απόλυτα. Σε περίπτωση που κάποιος όρος του παρόντος προκύψει ή κριθεί αντίθετος προς την κείμενη νομοθεσία, θεωρείται αυτοδικαίως άκυρος, χωρίς να επηρεάζει το κύρος των υπολοίπων.

4. Φροντίζετε να διευκολύνετε κατά το δυνατόν περισσότερο τη διαδικασία παραλαβής από το χώρο που θα μας υποδείξετε. Συμφωνείτε ότι θα υπάρχει κατάλληλη πρόσβαση στο χώρο σας προκειμένου να διευκολυνθεί η παραλαβή των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκληθεί στην περιουσία σας ή τα εμπορεύματα κατά τη διαδικασία επιστροφής.

5.Σε περίπτωση που η συσκευασία είναι ανοιγμένη όταν παραλάβουμε το προϊόν, δε δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

6.Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μία επιστροφή ή αντικατάσταση
προϊόντος, εφόσον δεν πληροί τις αναφερόμενες στο παρόν ή στη νομοθεσία προϋποθέσεις.

7. Μπορείτε να υποβάλλετε παράπονα, καταγγελίες και ερωτήσεις στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή και στην τηλεφωνική γραμμή 1520.

8. Παρακαλούμε να ελέγχετε και να μελετάτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το παρόν κείμενο για αλλαγές, και σε κάθε περίπτωση πριν προβείτε σε αγορές. Σε κάθε περίπτωση προβαίνοντας σε αγορές, τεκμαίρεται πως έχετε ενημερωθεί, έχοντας μελετήσει το παρόν και πως αποδέχεστε ανεπιφύλακτα και συναινείτε ρητά με τα εδώ αναφερόμενα και οριζόμενα.